Bank Rakyat Convention Centre-BRCC

.

Anda tahu Bank Rakyat Convention Centre-BRCC sebenarnya ada buat sewa grand ballroom untuk sebarang majlis. Wedding, koporat, pelancaran produk dan lain-lain lagi.

.

Ketinggian hall mencecah 40 kaki bersamaan lebih kurang 13 meter pasti membuatkan majlis anda gilang gemilang dan tidak suram. Tidak seperti rata-rata hall hanya mempunyai ketinggian sekitar 20 kaki.

.

Keluasan hall Bank Rakyat Convention Centre-BRCC mampu menampung 1000 orang tetamu dalam satu-satu masa. Kapasiti tersebut masih memberi ruang buat para tetamu untuk berbual mesra dengan yang lain. Jadi tiada isu dewan sempit. Anda bole bayangkan keluasan dewan tersebut? Sangat tinggi dan besar pada pandangan saya. Dijamin !!!

.

Itu belum dicampur pada ruangan foyer diluar masih mampu memuatkan sekitar 50 meja buat. So takde masalah kalau jemputan ramai sekalipun.

.

Dengan ruangan parking berbumbung dan dikawal para tetamu tak perlu runsing pasal keselamatan kenderaan. Ruangan parking mampu menampung sehingga 700 buah kenderaan dalam 1 masa. Amazing bukan. Tak perlu parking jauh. Jalan panas-panas atau kena hujan untuk ke dewan.

.

Anda mahu pakej lengkap Bank Rakyat Convention Centre-BRCC bersama kami? Mohon email kan requirement anda. Pasti pada harga super jimat dan awesome.

.

Tawaran terhebat bersama kami Ruangan Akad Nikah PERCUMA. Diulang PERCUMA untuk ruang akad nikah…

.

Klik link dibawah untuk review wedding BRCC

Klik SINI untuk full riview

.

Kini Pakej Bank Rakyat Convention Centre bermula dari RM50/pax minimum 1000 pax

Sebarang pertanyaan boleh email ke

rozalinda@rseventplanner.com

.

Atau hubungi

011-1147 2575

03-4022 5575