Lelaki buat pelamin?


Persoalan dari dulu lagi… Bila cite je lelaki buat pelamin mesti ingat orang tu lelaki lembut kan?

Maaf tanggapan tu sememangnya salah dari dulu lagi sebab team support kitorang memang semua lelaki. Even yang gubah bunga pon lelaki.

So lelaki kat luar tu jangan malu buat pelamin ye selagi mencari rezeki yang halal untuk keluarga.

Kami ni lebih pada team support atau senang nak cakap kitorang ni adalah kontraktor pelamin. Ramai gak rupenye planner yang kita support.

So pada mana-mana planner atau designer nak gunakan perkhidmatan kami jangan malu jangan segan untuk hubungi kami ye..

Kini semua orang boleh jual pelamin dengan brand sendiri.

2 thoughts on “Lelaki buat pelamin?”

  1. Saya berminatlah nk belajar pasal pelamin… Dah 6 tahun dalam bidang ni… Tapi byk lagi kena belajar… Ada jawatan kosong tak bahagian decorasi… Nk kerja sambil belajar… 0172192919