Wedding Planner. Wajib Atau Harus?

Kelebihan menggunakan khidmat Wedding Planner

  • Memudahkan persiapan majlis perkahwinan di mana Wedding Planner yang dilantik oleh bakal mempelai akan membantu bakal mempelai dan keluarga di dalam merancang dan melaksanakan keseluruhan majlis perkahwinan bermula dari majlis pertunangan, pernikahan, malam berinai hinggalah majlis resepsi berlangsung.

  • Hasil dari kajian dan pengiraan yang dibuat oleh kebanyakkan bakal mempelai kami mendapati penggunaan khidmat Wedding Planner adalah lebih menjimatkan di mana semua perkara seperti Andaman, Pelamin, Katering, Fotografi dan sebagainya kerana kesemua perkhidmatan tersebut di ambil dari satu pihak sahaja. Ini kerana perunding perkahwinan mendapat harga “kos” sahaja bagi setiap perkhidmatan atau produk. Kos perbelanjaan perkahwinan adalah lebih tinggi jika ianya diambil berlainan dari beberapa pihak.

  • Pada masa ini, kebanyakkan bakal mempelai dan ibu bapa mereka mempunyai kerja tetap dan tidak mempunyai masa yang mencukupi untuk membuat persiapan perkahwinan dengan sempurna. Justeru dengan melantik Wedding Planner yang tentunya berpengalaman, maka persiapan perkahwinan dapat dibuat dengan lancar dan sempurna.

  • Majlis dapat dirancang, diurus dan dilaksanakan dengan lebih teratur disebabkan terdapat pihak profesional yang berpengalaman yang dilantik. Seeloknya bakal mempelai dinasihatkan melantik Wedding Planner 4 hingga 6 bulan dari tarikh perkahwinan bagi memastikan perancangan awal dapat dibuat dengan sempurna.

Di RS Event KL , kami menyediakan perkhidmatan Wedding Planning dalam memudahkan bakal-bakal mempelai dalam menyiapkan dan menyediakan semua yang berkaitan dalam sesuatu Majlis Perkahwinan yang bakal diadakan. Pihak kami akan berbincang dan menyediakan khidmat perundingan yang meliputi perkara-perkara berikut:-

-Baju Pengantin
-Hantaran
– Dekorasi Pelamin
-Kad Undangan dan lain-lain lagi

Dalam perkara ini kami akan memastikan hasrat dan keinginan pelanggan dapat dipenuhi .Kami turut menyediakan pelbagai Pakej Perkahwinan mengikut trend  terkini yang pastinya untuk memenuhi citarasa para bakal pengantin mengikut bajet dan kemampuan masing-masing.

Bagi bakal mempelai yang hanya mahukan pakej berasingan pula, pihak kami turut menyediakan pakej sebagaimana di atas secara berasingan dengan harga yang amat berpatutan.

Untuk sebarang pertanyaan, sila hubungi

03-4022 5575 / 019-391 2575

Atau WhatsApp sekarang

WhatsApp Now!